http://caritancapillago.fi/

voi vittu täs on mailimittari

 

Nyt kaikki tuotteetTarkennettu haku


Salasana unohtunut?

Ei viel kyttjtunnusta?

Luo tunnus


seksitreffit aurinko
seksiä vuokatti
seksitreffit kokkola
seksitreffit striptease
suomi treffi 24

Home
Caritan Salonki

vittu mä en muista sanoja - cmv2017.nl

voi vittu täs on mailimittari

" - Vittu täs on mailimittari!" " - Mitä nää pienet lintuset on kun ne puree niin saatanan lujaa? - Ei ne oo mitää lintusia ne on mäkäräisiä! - aijaa!"

"Naapuri" jättää anonyymejä valituslappuja, miten

voi vittu täs on mailimittari

Mitä sanoja käytätte, kun haluaisitte harrastaa seksiä vittu mä en muista sanoja. En muista taaksepäin sen vertaa, Vittu mä oon niin landelta ku olla ja voi, ja haukutaan slangi-sanoja jms.

Luca Brasi (@voi__vittu) | Twitter

MyMemory is the worlds largest Translation Memory. It has been created collecting TMs from the European Union and United Nations, and aligning the best domain-specific multilingual websites.

World of Rainbows

News about Drive¨ My Exams. Click the exam name to start the exam. Any question can be skipped once by clicking "Answer Later" and will appear at the end of the exam.

Tekosyy kaahata - riemurasia.net

Siinä vaiheessa elämä on surullista, kun katsot supernaturalia ja tajuat, että a) muistat eenokin kielen "aakkosia" ja b) tajuat, että osaat aakkoset paremmin kuin kuka onkaan se henkilö, joka suunnittelee sigilit joilla voi banish demoneja.

Urban Dictionary: vittu

voi vittu täs on mailimittari

Tai voi olla, että talossa on niin hyvät eristykset ettei se kuulu naapureihin (tosin naapurista kuuluu klo 5:30 musiikin soitto tänne, ei kylläkään häiritse itseäni). Tai sitten täällä ei ole naapureita joka seinän takana, yhdet nähnyt vain parin viikon aikana).

MyShoW • IRC-Galleria

voi jumalauta. tiättekö mikä pekka poudan koko nimi on. pekka ilmari pouta . Pekka Ilmari Pouta. ILMARI. vittu aistinko läppää jumaliste pekka pouta on maailman trollein oon niin vihanen. ei täs viä kaikki oikeesti pekka ilmari pouta on raivostuttava trolli oomaigaad. jos pekan wikipedia sivustoa on uskominen, pekka on meteorologi koska kun hän joskus muinoin opiskeli teoreettista

We Will Live Our Dreams: Voihan vittu. @Krista

Kaikista vittu paras on Spaceballsissa dialogi Lone Starrin ja karvakamun välillä: " OO you are right, and when you are right, Voi v***u täs on mailimittari!

Voi vittu in English with contextual examples - MyMemory

Vittu. Juma ellen huomen pääse sinne kampaajalle ni johan on kumma! :oo Eile se retki meni ihan perseelleen ni juma ellen pääse ni suutun :DDD Voi ihme että mä vaan jaksan teille valittaa jostain mun meikkiongelmista ja kampaajapulmista.

vittu - Wiktionary

voi vittu täs on mailimittari

Vittu is a finnish swearing word and it translates to = pussy, but has also many other meanings. etc. vituttaa = being mad vittuuntunut = being mad for long time vitun idiootti = fucking idiot vitun kalju homo = …

 
http://caritancapillago.fi/ © 2007 CARITA'N SALONKI CAPILLAGO
http://caritancapillago.fi/