http://caritancapillago.fi/

vittu venäjäksi

 

Nyt kaikki tuotteetTarkennettu haku


Salasana unohtunut?

Ei viel kyttjtunnusta?

Luo tunnus


seksi kaksosten kanssa
seksiä äitin kanssa
seksiä anopin
seksitreffit pamela
seksiä taksikuskin kanssa

Home
Caritan Salonki

vitut suomesta venäjäksi - RedFox Sanakirja

Katso sanan haista vittu käännös suomi-venäjä. Ilmainen Sanakirja on monipuolinen sanakirja netissä. Suomi, englanti, ruotsi ja monta muuta kieltä!

Kirosanoja venäjäksi - skovgaard.info

Kirosanoja venäjäksi. Date: Aug 2018 lähettänyt on venäjäksi, kirosanoja (vittu venäjä. Pakko myöntä, että jo kymmenennen puhelun jälkeen aloitukseni tuntui luonnolliselta.

ei vittu nyt | Tumblr

vitut suomesta venäjäksi - käännökset, esimerkkilauseet, synonyymit, taivutus sekä ääntäminen. RedFox on Suomen suurin sanakirja.. RedFox sanakirja - nopeasti puuttuva käännös. Sanakirja sisältää 41 kieltä mm. suomi, ruotsi, englanti, saksa, ranska ja venäjä. Ilmainen sanakirja - kokeile.

suomi teini pilluja - cmv2017.nl

Kristillinen kirjeenvaihto, Kirosanoja venäjäksi. Date: Aug 2018 lähettänyt on venäjäksi, kirosanoja (vittu venäjä. Pakko myöntä, että jo kymmenennen puhelun jälkeen aloitukseni tuntui luonnolliselta.

PILLU suomesta venäjäksi - Ilmainen Sanakirja (suomi-venäjä)

Not a member of Pastebin yet? Sign Up, it unlocks many cool features! raw download clone embed report print text 4.70 KB

Perkele! - City

vittu hirveetÄ kattoo mitÄ settii aito rokkistara saatana,,,mummot huhuili tuola ettÄ muuten andy mccoy feikkaa ton sen sekasen puhetyylin??ettÄ se olis pelkkÄ tahallinen ja suunniteltu imago homma kato,,????,,,tosin sesen maria shown esitys oli aika vitun vakuuttava,,,

Apollo oulu: Kirosanoja venäjäksi - skovgaard.info

vittu venäjäksi

haista muilla kielillä. Ranska tomber raide mort, va te faire foutre !, puer, empester, puanteur, tapage, fredonner, bourdonner, fourmiller, sucer, téter, être

venäjäksi | Seopetriii Vittu Nygård Weblog

vittu venäjäksi

Esimerkit. Voi vittu, mikä talo! – Onpahan hieno talo!/ Voi ei mikä talo! (korostava ilmaisu) Voi vittu, että sä oot tyhmä! Vittu mä mitään ole varastanut!

HAISTA VITTU suomesta venäjäksi - Ilmainen Sanakirja

Minun isä käytti aikoinaan sellaisia sanoja kuin voi kristuksen vittu, kristitty vittu, voi kristuksen äiti, kristus perkele, voi jeesuksen kristuksen vittu jne. Aika pahoja sanoja, vai mitä (eivät niinkään hauskoja)! Myös suomalaiskansalliset perkele, saatana, jumalauta jne. olivat isän suussa suosittuja.

vittu suomesta venäjäksi - Sanakirja.org (suomi-venäjä)

Kristillinen kirjeenvaihto, Kirosanoja venäjäksi. Date: Aug 2018 lähettänyt on venäjäksi, kirosanoja (vittu venäjä. Pakko myöntä, että jo kymmenennen puhelun jälkeen aloitukseni tuntui luonnolliselta.

Jooh elikkäs paskaa ylilauta haistakaa vittu mitä ihmettä

Esimerkit. Helena tuli ronskisti saunaan ilman uikkareita ja näytti pillunsakin, vaikka lauteilla oli poikia. Virpi näytti tosi komeelta, kun se meni nakuna uimaan tissit hölskyen ja pillu ajeltuna.

haista vittu suomesta venäjäksi - Sanakirja.org (suomi-venäjä)

vittu suomesta venäjäksi - Sanakirja.org (suomi-venäjä) Nyt vittu nukkumaan kuvaa vaativaa nukkumaanmenoprosessia pöksyt kastelevan huumorin keinoin. Älä lue tätä kirjaa lapsillesi.

haista venäjäksi - Venäjä Suomi Sanakirja

Sanoja yhteensä 7 800 124. Käännöksiä yhteensä 7 172 578. Tämän sivun teksti ja äänitiedostot ovat käytettävissä Creative Commons Attribution/Share-Alike

riitta väisänen | Seopetriii Vittu Nygård Weblog

vittu venäjäksi

Tumblr is a place to express yourself, discover yourself, and bond over the stuff you love. Its where your interests connect you with your people.

 
http://caritancapillago.fi/ © 2007 CARITA'N SALONKI CAPILLAGO
http://caritancapillago.fi/