http://caritancapillago.fi/

vittu joo mä en pelle oo

 

Nyt kaikki tuotteetTarkennettu haku


Salasana unohtunut?

Ei viel kyttjtunnusta?

Luo tunnus


seksiä hevosen kanssa
suomi23 treffit
eläin seksi novelleja
sexsi sivu
seksiä seinää vasten

Home
Caritan Salonki

Freud, Marx, Engels & Jung - Särkynytsydämiset (Viekää

vittu joo mä en pelle oo
No niin joo lyrics Songs with no niin joo lyrics all the songs about no niin joo. Get a list of all the new and old songs with lyrics of no niin joo directly from our search engine and listen them online.

Are (Finland) – Palautekeskustelu Lyrics | Genius Lyrics

Hitto joo mä en pelle oo, jos mies en olla saa. Viekää minut baariin veljet, tuoppi ostakaa. Hitto joo mä en pelle oo, jos mies en olla saa. Viekää minut baariin veljet, tuoliin nostakaa. Sillä vittu joo mä en pelle oo, jos mies en olla saa. Noch keine Übersetzung vorhanden. Jetzt Übersetzung hinzufügen. Auf Facebook teilen Facebook Songtext twittern Twitter Auf Google+ teilen

Särkynytsydämiset (viekää minut baariin) Lyrics & Tabs by

Hahaa, se on Petrii! Kyä, kyä! Vittu mosh! Nyt on kuuma kiuas, huh! Nonii, nyt ei vittu arkailla. Sanon suoraan niin ei tavi arvailla Tää ei oo siis mikään salajuoni.

Särkynytsydämiset (viekää minut baariin) Lyrics & Tabs by

vittu joo mä en pelle oo
Joo vittu mä salakuljetan pyhää riimiä kiveksissäni Huh hah hei ja rommia pullo sanoo ääni päässäni Mä en oo mikää vitu homo metereologi Vaan oon aito emsii-hetereologi Taklaan sua kyynärpäällä koska oot wäkki niinku sopuli

Freud, Marx, Engels & Jung - Särkynytsydämiset (viekää

mitÄ tossa kuvassa tapahtuu,,vittu nyt on niin tÖrrkee nÄlkÄ ettÄ mÄ en edes tiedÄ mitÄ toio mutta sÖisin tonki heittÄmÄllÄ..ihan sama siinÄ nÄkyy olevan …

no vittu joo - YouTube

vittu joo mä en pelle oo
Tunnettu yhtyeestä "Stepa ja mikä vittu sun nimi olikaan" -En mä nyt koskaan oo välittäny kovin paljoo maineesta No niin joudut todistelee itelles tässä vaiheessa!

tuplajuusto | Seopetriii Vittu Nygård Weblog | Sivu 2

vittu joo mä en pelle oo
Hitto joo mä en pelle oo, jos mies en olla saa. Viekää minut baariin veljet, tuoppi ostakaa. Hitto joo mä en pelle oo, jos mies en olla saa. Viekää minut baariin veljet, tuoliin nostakaa. Sillä vittu joo mä en pelle oo, jos mies en olla saa.

Freud Marx Engels & Jung - Särkynytsydämiset Lyrics

Hitto joo mä en pelle oo, jos mies en olla saa. Älä kysy mikä mul on, minä tiesin mitä tein Joka kerta kun pullon vanhan nurkkapöytään vein Ja elämä tuntui ihanalta, mutta hyvältä näyttänyt en Sillä viina kun lihan alta, olin syvältä käyttänyt sen. Kertosäe. Joten jostain taksi hoida, ei jäädä aikaa haaskaamaan Nyt ei oo aikaa valikoida, mihin tahansa kapakkaan

Songtext von Freud Marx Engels & Jung - Särkynytsydämiset

Nainen jätti, olen taas sinkku, aloin dokaamaan raskaasti, nyt on neljä viikkoa lomaa edessä ,aion dokata koko aja, . tosin aiemminkin kuppi maistui, mutta suhde naiseen sai minut jarruttamaan juomista, mutta ny kun ei oo pidäkkeitä, niin antaa mennä vaan.

Särkynytsydämiset (Viekää Minut Baariin) - Freud Marx

pelle: (mon. genetiivi: pellejen tai pellein) toisten huvittaja, hassuttelija, varsinkin sirkuksen klovni; yleensä henkilöstä, jota ei voi ottaa vakavasti, narri

Nikke Ankara - Kiitos ja anteeks sanat lyrics

Hitto joo mä en pelle oo, jos mies en olla saa. Viekää minut baariin veljet, tuoliin nostakaa Hitto joo mä en pelle oo, jos mies en olla saa. Älä kysy mikä mul on, minä tiesin mitä tein Joka kerta kun pullon vanhan nurkkapöytään vein Ja elämä tuntui ihanalta, mutta hyvältä näyttänyt en Sillä viina kun lihan alta, olin syvältä käyttänyt sen. Kertosäe Viekää

 
http://caritancapillago.fi/ © 2007 CARITA'N SALONKI CAPILLAGO
http://caritancapillago.fi/