http://caritancapillago.fi/

vaihdevuodet seksi

 

Nyt kaikki tuotteetTarkennettu haku


Salasana unohtunut?

Ei viel kyttjtunnusta?

Luo tunnus


rannalla naintia
opettaja harrasti seksiä
kahden polven treffit
amanda harkimo seksiä
rypsiöljy seksiin

Home
Caritan Salonki

Näin vaihdevuodet ja ikääntyminen vaikuttivat Virpin ja

vaihdevuodet seksi Vaihdevuodet voivat vaikuttaa negatiivisesti seksuaalitoimintoihin ja seksuaalisuuteen liittyvään elämänlaatuun. Usein on kuitenkin vaikea erottaa vaihdevuosien ja iän tuomia muutoksia toisistaan.

Tämä vaiva tulee jokaiselle vaihdevuosi-ikäiselle naiselle

Olen 50.v.nainen ja vaihdevuodet mitä parhaammassa mallissa.. Hirveä yöhikoilu ja seksi halut nollassa. Nyt haluaisinkin vinkkejä miten sais ne hormonit hyrrää mään kun tuo ukko haluaa useamman kerran viikossa köyriä ja tottakai itsekin, mutta vaihdevuodet oikeasti tappaa s.halut.

Tekeekö seksi kipeää vaihdevuosissa? Näin yhdyntä muuttuu

Vaihdevuodet: Älä usko näihin myytteihin! 0. toimitus 25.8.2015 Terveydentekijät. Vaihdevuosioireet koskettavat suurta joukkoa suomalaisnaisia. Siinä missä toinen murehtii seksielämän loppumista, on toisen huolena virtsateiden kiusallinen oireilu. Oireisiin ja niiden hoitoon liittyy paljon myös täysin vääriä uskomuksia – miten niitä kommentoi asiantuntija? Naisen elämän

Keskustelu - Vaihdevuodet muuttavat kehoa | Keskustelut

Vaimolla ilmeisesti alkamassa vaihdevuodet. Ikää vasta 43v. Huomannut että vaimoa ei enää kiinnosta seksi samalla lailla kuin ennen. Intohimo seksiin kadonnut kokonaan ja esim. lelut, aamuseksi, peppuleikit loppunut. Itsellä halut kovat ja seksi tärkeä osa parisuhdetta. Seksi on paljon muuta kuin panemista kun muu läheisyys puuttuu suhteesta. Vaimo ei ole koskaan ollut pusi/hali ihminen. Pidän vaimoa aidosti …

Vaihdevuodet: Älä usko näihin myytteihin!

Ei halu varmaan niihin lopu "kuin seinään". Omakohtaisesti voin sanoa, että vaihdevuodet aiheuttavat niin kurjan olon - ainakin aika monella, että voimat loppuu - ei niinkään halut (lihassäryt, kuumat aallot, väsymys, päänsärky, mielialavaihtelut, voimattomuus).

Keskustelu - Vaihdevuodet ja seksi | Seksi | Vauva

vaihdevuodet seksi Vaihdevuodet kuuluvat jokaisen naisen elämään. Toisilla oireet ja vaihdevuoden vaivat ovat voimakkaampia, toisilla oireita on tuskin ollenkaan. Yksi tehokas keino vaihdevuosioireiden estämiseen on hormonihoito.-Tyypillisiä merkkejä vaihdevuosien alkamisesta ovat mielialan muutokset, ärtyneisyys, ns. kuumat aallot, yöhikoilu, siitä johtuvat univaikeudet, sydämen tykytys sekä ihon ja

"Aloin saada orgasmeja miehen kanssa vasta vaihdevuosi

Näin vaihdevuodet ja ikääntyminen vaikuttivat Virpin ja Veikon seksielämään Studio55.fi > Terveys Julkaistu 14.10.2012 12:30 (Päivitetty 18.10.2012 13:14) Virpillä ja Veikolla on molemmilla ollut omia iän tuomia ongelmia.

Nainen ja vaihdevuodet: näin saat seksistä kaiken ilon

Vaihdevuodet vaikuttavat emättimen limakalvojen ohenemisen ja kuivumisen myötä naisen seksielämään. Onneksi apua on saatavilla. Hedelmällisessä iässä olevan naisen emätintä päällystää melko paksu limakalvo, joka suojaa muun muassa tulehduksilta.

Vaihdevuodet alkoivat: Löysin itseni ja seksin ilon

Naisten vaihdevuodet ovat tuttu juttu, mutta voiko miehellä olla vaihdevuosia vastaavia oireita. Esimerkiksi testosteronivaje voi aiheuttaa miehillä muun muassa erektiohäiriöitä ja seksuaalista haluttomuutta. Kivesten toiminta alkaa heiketä miehillä iän myötä. Noin 40 ikävuodesta lähtien

Vaihdevuodet ja seksi - kanisdiater - sites.google.com

vaihdevuodet seksi ”Ajattelin, että vaihdevuodet tarkoittavat, että poistun miesmarkkinoilta. Olin tyytyväinen siihen. En halunnut miestä elämääni ja toivoin, että muut lakkaisivat kyselemästä asiasta. Olin tyytyväinen siihen.

 
http://caritancapillago.fi/ © 2007 CARITA'N SALONKI CAPILLAGO
http://caritancapillago.fi/