http://caritancapillago.fi/

seksi tuntuu hyvälle

 

Nyt kaikki tuotteetTarkennettu haku


Salasana unohtunut?

Ei viel kyttjtunnusta?

Luo tunnus


seksiä thai hieronnassa
sinkku treffit
seksitreffit pohjois-pohjanmaa
ajattelee seksiä
seksi seuraa riihimäki

Home
Caritan Salonki
Keskustelu - Nainen: miltä anaaliyhdyntä tuntuu? | Seksi

Tuntuuko itsetyydytys hyvälle? Laukeatko itsetyydytyksessä? Neuvoisin sinua harrastamaan itsetyydytystä, sillä se on hyvä keino tutustua omaan kehoon. Itsetyydytyksessä voi parhaiten oppia asioita siitä, mistä nauttii ja mikä tuntuu juuri sinusta hyvälle. Saat myös selville, millä keinoin orgasmi tulee sinulle parhaiten. Kun sen oppii itsekseen, voi samoja asioita siirtää seksiin

Seksi – 41 syytä harrastaa seksiä - xn--seksi-kra.fi seksi tuntuu hyvälle

Kaikki itsestään selviä määreitä hyvälle seksille. Mutta sanallakaan ei kukaan sano, mitä (mieheltä) vaaditaan hyvään seksiin. Miehille seksi lienee aina vähintäänkin tyydyttävää, mutta nainen ei voi jokaisen miehen kanssa nauttia.

Seksi – 41 syytä harrastaa seksiä - xn--seksi-kra.fi

Seksi Seksi on tekemistä eli toimintaa ja sen tarkoitus on tuottaa mielihyvää. Seksi tuntuu hyvälle kehossa ja siitä voi nauttia yksin, kaksin tai monen ihmisen kanssa. Seksin halu vaihtelee eli se on eri päivinä erilainen. Halu vaihtelee koko elämän ajan. Jokaisella on omia yksilöllisiä haaveita ja mielikuvia seksistä. Seksi voi olla monenlaisia asioita. Seksi voi olla kiihottavia

Miltä se tuntuu sisässä? | sivu 2 | Keskustelu | Anna

Jos nainen on valmis niin se tuntuu tosi hyvältä ja oikealta - tuntuuhan se miehestäkin hyvältä työntää se sisään vai mitä! Parhaita kertoja mulle on ollut kun kesken mun orgasmin mies työntyi sisään - joskus joutui orgasmisupistelusta johtuen ihan tosissaan tunkemaan! - mutta voi pojat kun tuntui hyvälle!

Miltä se tuntuu sisässä? | Keskustelu | Anna

Vierailija: "Minä nautin miehenä välillä paljon peppuseksistä naisen kanssa. Se on ihanaa vaihtelua, erityisen kiihottavaa, jotenkin tuhmaakin, vaikka mitä tuhmaa siinä on, kun kumpikin sitä haluaa. Mahtavaa on ratsastaa takaapäin peppuun, kun nainen on nelikontin. Miltä naisesta tuntuu peppuseks

Miltä seksi tuntuu?! - YouTube

Puristelu ei ole kovin mukavaa mutta oikein hellä ja hidas hively, pikku nipistely ym tuntuu todella hyvälle ja se kun mies imee ja nuoler nännejä mutta ei liian voimakkaasti. Ihanaa!

40 syytä harrastaa seksiä | Kauneus & Terveys

Se vain tuntuu hyvälle. On hyvä tapa osoittaa kumppanillesi, että välität hänestä. Useat tutkimukset osoittavat parisuhteen parantuvan hyvän seksielämän myötä.

Miksi runkkaaminen tuntuu niin hyvältä? - Miesten

Tiedän että tästä ei pitäis valittaa tai tehdä tästä asiasta ongelmaa, mutta mulle on tullut ongelmaksi poikaystävän kanssa se että seksi tuntuu musta liian hyvältä.

miltä tuntuu kun mies hyväilee naisen tissejä? - Seksi seksi tuntuu hyvälle

1. Seksi tuntuu hyvälle. 2. Halusin kokea fyysistä mielihyvää. 3. Halusin näyttää kiintymykseni kumppaniani kohtaan. 4. Seksi on kivaa. 5. Halusin osoittaa rakkauteni kumppaniani kohtaan.

Seksi - Seteke

Siksi se tuntuu hyvältä kun sä hyväilet ja hierot ja pumppaat kaluas niin siitä lähtee mielihyväaaltoja aivoihisi. Ne on niin voimakkaita mielihyväaaltoja että et saa …

 
http://caritancapillago.fi/ © 2007 CARITA'N SALONKI CAPILLAGO
http://caritancapillago.fi/