http://caritancapillago.fi/

seksi raamatun mukaan

 

Nyt kaikki tuotteetTarkennettu haku


Salasana unohtunut?

Ei viel kyttjtunnusta?

Luo tunnus


haista vittu isomies
yle seksi kuukausi
seksiä pojat
selkävaivat ja seksi
salatut elämät monica lesbo

Home
Caritan Salonki

Homoseksuaalisuus keskustelu - Raamattu tietoa

Kysymys: Itsetyydytys – onko se Raamatun mukaan syntiä? Vastaus: Raamattu ei missään erikseen mainitse itsetyydytystä tai kerro, onko se syntiä. Yleisimmin itsetyydytykseen liitetty Raamatunkohta on kertomus Onanasta, joka löytyy 1. Moos. 38:9-10. Joidenkin mukaan siemenen maahan laskeminen

Seksuaalisuus Raamattu kristitty seksi uskova Jumala

Onko esiaviollinen seksi väärin? | Raamatun kanta Esiaviollinen seksi ja pahat henkivallat Kun Raamattu puhuu viettelyksistä, se ilmaisee niiden alkuperäksi kaksi lähdettä: perisynti ja perkele.

Kalevi Lehtinen Uskon elämän hoitaminen - YouTube

Ymmärrän kyllä että Raamatun mukaan esiaviollinen seksi on syntiä, mutta sitä perustellaan ainutlaatuidella Tiedän ettei synti synnittömyydeksi muutu ja ettei tarkoitus ole etsiä "porsaanreikiä", mutta kaipaan silti vastausta ja petusteluja, jotta ymmärtäisin asian.

Seksi on kaunis lahja! - Petri Paavolan kotisivut Raamatun

Raamattuhan on sama, lukeeko sitä suomalainen tai afrikkalainen kristitty. Esiaviollinen seksi on raamatun mukaan syntiä. Keskustelin asiasta afrikka

seksi raamatun mukaan - cmv2017.nl seksi raamatun mukaan

Raamatun mukaan synnin vallassa oleva ihminen harjoittaa syntiä ja on synnin orja ja siksi ainoa lääke syntiä vastaan on Jumalan armon kautta tapahtuva parannus, ei ihmisen käsky tai vaatimus. Raamatun mukaan Jumalan siunaus liittyy Jumalan tahtoon, joka tarkoittaa, että Jumala ei siunaa syntiä.

Esiaviollinen seksi - vapaasatama.net seksi raamatun mukaan

Raamatun perusteella voi olla hyvä kristitty, vaikka harjoittaisikin esiaviollista seksiä. Ja useimmat kristityt näin tekevätkin. Vanha testamentti Vanhasta testamentista löytyy kyllä useita kohtia, joissa miehen ja naimattoman naisen seksi tuomitaan. Tämä liittyy kuitenkin tekstin yhteiskunnalliseen kontekstiin, jossa nainen on miehen (aviomiehen, isän tai talouden isännän

Keskustelu - Raamatun tulkinnasta ja kasteesta

Raamatun kanta on, että seksuaalinen kanssakäyminen kuuluu ainoastaan miehelle ja naiselle, jotka ovat keskenään naimisissa. Raamatussa ei hyväksytä myöskään ”ahnetta sukupuolista himoa” ( 1.

Raamatun terve seksi ja parisuhde? | Keskustelu | Anna seksi raamatun mukaan

Missä kohtaa Raamattu kieltää prostituution? Prostituutio ei ole Raamatun mukaan yhtään pahempi asia kuin esiaviollinen seksi yleensäkään.

esiaviollinen seksi raamattu - cmv2017.nl

Itsetyydytys ei ole kuitenkaan Raamatun mukaan mitenkään rohkaistava asia muutamastakin syystä. Ensinnäkin kuten jo totesimme Jumala loi seksin osaksi miehen ja naisen välistä avioliittoa. Itsetyydytyksessä ohitetaan tämä järjestys kokonaan ja keskitytään pelkästään itseensä.

 
http://caritancapillago.fi/ © 2007 CARITA'N SALONKI CAPILLAGO
http://caritancapillago.fi/