http://caritancapillago.fi/

seksi naisten kesken

 

Näytä kaikki tuotteetTarkennettu haku


Salasana unohtunut?

Ei vielä käyttäjätunnusta?

Luo tunnus


lesbo pilluja
yh treffit
pika seksiä
totuuden treffit lotta ja mikko
alaston suomi seksi

Home
Caritan Salonki
Seksiaddiktin päiväkirja: Naisten kesken osa 2

Olimme sopineet saapuvani hänen kotiinsa aamulla, kesken työkiireiden. Kuinka ihanaa olikaan ajatella paksua ja sykkivää kyrpää! Kuinka ihanaa olikaan ajatella paksua ja sykkivää kyrpää! Saavuin hänen asuntonsa ovelle.

Keskustelu - Heteroseksi vs. seksi naisten välillä | Seksi
seksi naisten kesken

Stealthing-termillä tarkoitetaan sitä, että mies joko väittää laittavansa kondomin tai poistaa sen kesken aktin niin, ettei kumppani huomaa. ”Kundit olivat ovelia ja teeskentelivät laittavansa kondomin. Tunsin oloni loukatuksi ja pettyneeksi, koska kutsuin jonkun makuuhuoneeseeni jakamaan tämän h

Naisten kesken - iltalehti.fi

Päävalikko. Etusivu; Kuka olen? UKK; Mielenkiintoista; Galleria; Ota yhteyttä

Naisten kesken masturbointi | Keskustelu | Anna

Vaivasta kärsi viidennes tutkituista. Matemaattisen analyysin perusteella näytti siltä, että hiivainfektio oli sitä yleisempi, mitä useampia naispartnereita naisilla oli edeltävän vuoden aikana ollut.

Seksi ystävien kesken lujittaa ystvävyys suhdetta

Se, että kilpatanssija myös seurustelee partnerinsa kanssa, ei ole poikkeuksellista. Mutta se, että partneri on samaa sukupuolta, on.– Tiedän, että kun eräältäkin suurelta suomalaisilta lajiliitolta on kysytty, kuinka teillä on otettu huomioon seksuaalivähemmistöt, on vastaus ollut, …

Uusi irtoseksi-ilmiö huolestuttaa: kondomi pois salaa

Moikka :) Niin sen käsityksen olen saanut kyllä itsekin nyt näitä teidän kommentteja lukiessani, että naisten väliset hetket taitavat tosiaankin kiinnostaa teitä miehiä..

Keskustelu - Miehellä lerpahti kesken seksin :´( | Seksi

Juhannustaikoja tyttöjen kesken - Eroottinen Tarina Oli juhannusaatto, ja aurinko helotti kirkkaalta taivaalta. Kävelimme pöllyävän hiekkatien reunaa kukkasia keräten, tarkoituksena tehdä perinteisiä juhannustaikoja laittamalla kukat tyynyn alle.

Onko seksi naisten kesken väärin? | Kauneus & Terveys
seksi naisten kesken

Ja yhtäkkiä kesken puuhan sillä lopetti seisomasta! Aika pian sen jälkeen, kun oli kokeillu mun rintoja (jotka eivät kyllä ole mitkään erityisen muhkeat). Aika pian sen jälkeen, kun oli kokeillu mun rintoja (jotka eivät kyllä ole mitkään erityisen muhkeat).

Seksi naisten kesken lisää hiivatulehduksia | Terve.fi

Naisten seksi novellit seksi: Melkein koko ajan mitä olimme Suvin kanssa tunteneet toisemme. Kuljimme meluavana nelikkona pankkiautomaatin kautta jonottamaan

Lukijat kertovat, miten kotityöt jaetaan miesten ja

Lukijat kertovat, miten kotityöt jaetaan miesten ja naisten kesken – ”Mielelläni minäkin rakastamaani miestä palvelen”

 
http://caritancapillago.fi/ © 2007 CARITA'N SALONKI CAPILLAGO
http://caritancapillago.fi/