http://caritancapillago.fi/

seksi kaavinnan jälkeen

 

Nyt kaikki tuotteetTarkennettu haku


Salasana unohtunut?

Ei viel kyttjtunnusta?

Luo tunnus


s/m seksi
sun mutsis pillu
suomi teini seksiä
raskaana ei tee mieli seksiä
turku seksitreffit

Home
Caritan Salonki

Riina Palander kaksosraskauden keskenmenosta: ”Kaavinnan Kaavinnan jälkeen hcg ei meinannut ensin laskea ja sitten oli kiusana tiputteluvuodot ja epämääräiset kivut. Uusi raskaus alkoi viidennestä yrityskierrosta ja tuloksena oli nyt vajaan vuoden ikäinen esikoinen.

Bayer Nordic - Suomi Hei, Anteeksi kun vastaus on myöhässä, olen ollut netin saavuttamattomissa 3 viikkoa. Onneksi olkoon, hieno juttu. 1 keskenmenon jälkeen seuraava raskauden keskenmeno mahdollisuus on yhtä pieni kuin niillä naisilla, joilla ei ole ollut keskenmenoja.

Miksi raskaus keskeytyy – ja joillakin naisilla jopa Kaavinnan jälkeen seksi ? Viestiketju alueella Keskenmeno , aloittaja sussu, 02.09.2006.

Keskustelu - kuinka kauan vuotoa lääkkeellisen jälkeen Bayer on maailmanlaajuinen konserni, jonka ydinosaaminen on Life Science -alalla terveyden ja maatalouden parissa. Tuotteidemme ja palvelujemme tavoitteena on parantaa elämänlaatua

G: Kaavinnan jälkeen raskaaksi | Keskustelu | Anna Milloin uskaltaa harrastaa seksiä kaavinnan jälkeen? Olin eilen kaavinnassa ja vuodot loppuivat jo eilen. Ei tällä hetkellä kyllä huvita harrastella mitään, mutta milloin sitä uskaltais kokeilla jos kerran sitten saa aloittaa kun vuodot on loppuneet?

Riina Palander kaksosraskauden keskenmenosta: ”Kaavinnan Kaavinnan jälkeen halusin vain mennä syömään Kallen kanssa sushia ja jatkaa elämää, hän kertoo. Burn outin partaalla Toissa kesänä koettu burn out kuitenkin vähän hillitsi Riinan tahtia.

Seksiä kaavinnan jälkeen? - Keskenmeno - Suomi24 Keskustelut Olen ymmärtänyt että kaavinnan jälkeen hcg laskis nopeammin ja kaavinnassa jää harvemmin niitä istukan palasia tmv. kohtuun. No sittempä se selviää, ens viikolla. Jos testi on edelleen positiivinen niin sitten aletaan tutkia olisko sittenkin uus raskaus.

Kuukautiset keskenmenon jälkeen - Vauvakuumeeton | Lily.fi seksi kaavinnan jälkeen Raskauden keskeytys tehdään sairaalassa. Raskaus voidaan keskeyttää joko lääkkeellisesti tai kaavinnalla. Sekä lääkkeellisen keskeytyksen että kaavinnan jälkeen

Ensimmäinen kierto km:n jälkeen - Page 4 - Keskenmeno Minullekin kuuluu ihan hyvää, nyt kaavinnan jälkeen en ole vielä käynyt jälkitarkastuksessa, mutta se olisi ensi viikolla keskiviikkona sitten. Minullakin alkoi kuukautiset nyt tiistaina elikkä 2.5. pientä vuotoa oli jo ma iltana mutta nyt sitten virallisesti alkoivat.

 
http://caritancapillago.fi/ © 2007 CARITA'N SALONKI CAPILLAGO
http://caritancapillago.fi/