http://caritancapillago.fi/

seksi ja kristinusko

 

Näytä kaikki tuotteetTarkennettu haku


Salasana unohtunut?

Ei vielä käyttäjätunnusta?

Luo tunnus


seksiä koulun vessassa
seksitreffit netissä
seksitreffit jennin
kuinka usein katsot pornoa
treffi pub brunssi

Home
Caritan Salonki
Seksuaalisuus Raamattu kristitty seksi uskova Jumala

Sen ei pitänyt mennä niin! Perisynnillä on monenlaisia ilmenemismuotoja, myös sukupuolielämän, seksuaalisuuden ja seksin alueella. Vaikka nämä ominaisuudet saattavatkin olla synnynnäisiä ja perinnöllisiä, on ne kuitenkin erotettava Jumalan luomistahdosta.

Seksi & kristinusko | Keskustelu | Anna seksi ja kristinusko

Dunderberg , I O 2015 , Jeesus, seksi ja harhaoppiset sekä muita kirjoituksia varhaisesta kristinuskosta [Jesus, Sex and the Heretics, and Other Essays on Early Christianity] . Suomen eksegeettisen seuran julkaisuja , Vuosikerta. 109 , Suomen eksegeettinen seura ,

Historia: Seksi ja länsimaat | Jakso 3: Kristinusko seksi ja kristinusko

Kristinusko. Raamatun mukaan seksin tarkoitus on naisen hedelmöittäminen, ja Jumala esimerkiksi rankaisee siemennestettään haaskaavaa Onania kuolemalla.

esiaviollinen seksi kristinusko - pirkanmaanlehtipaino.fi

Mitä Raamattu opettaa esiaviollisesta seksistä? esiaviollinen seksi kristinusko. Demi ja esiaviollinen seksi julistaminen totuudeksi nostaa kuitenkin monien karvat ja verenpaineet uusiin korkeuksiin.

Mitä Raamattu opettaa seksistä? - Nuotta.com seksi ja kristinusko

Pyhä Raamattu iloinen seksi hapan kristinusko: Osa 9./50 : Kohtuulliset rangaistukset; Jos mies makaa naisen kanssa hänen kuukautistilansa aikana, naisen veri tekee myös miehen epäpuhtaaksi seitsemän päivän ajaksi, ja jokainen vuode, jolla mies sinä aikana makaa, tulee epäpuhtaaksi.

Kristinusko ja seksi | sivu 2 | MuroBBS

Jos haluat osallistua keskusteluun tällä alueella, kirjaudu tai rekisteröidy palveluun. Jos haluat vain lukea keskusteluketjua, voit jatkaa sulkemalla tämän ilmoituksen.

Luokka:Seksuaalisuus ja uskonto – Wikipedia seksi ja kristinusko

Sarjan avausjaksossa Diarmaid MacCulloch matkustaa Israeliin, Kreikkaan, Italiaan ja Irlantiin ja kertoo, miten varhaiset kristityt muuttivat seksin biologisesta välttämättömyydestä paheeksi, nautinnosta synniksi. Vaikka Jeesus ei paljon puhunut seksistä, kristinusko alkoi jo varhain opettaa selibaatin olevan kristillinen ihanne, seksin olevan vaarallista ja avioliitonkin vain pienempi paha.

Esiaviollinen seksi ja itsetyydytys, sekä kristillinen

Ja jos joku uskova tykkäisi ihan oikeasti hakea niitä eri kokemuksia ja harrastaa monen eri ihmisen kanssa, niin mitä pahaa siinä on, jos se ei tunnu pahalta? Eihän se silloin vahingoita mitenkään :o Mulla itelläni on tietty semmonen periaate, että olisin vain yhden …

Esiaviollinen seksi ja itsetyydytys, sekä kristillinen

On aktiivisesti vastustettava Saatanan vaientamisyrityksiä ja pidettävä tiukasti kiinni Raamatun sanasta aivan erityisesti niissä kysymyksissä, joissa maailma ja raamatullinen kristinusko ovat etääntyneet kauimmaksi toisistaan kuten esiaviollinen seksi, avoliitto, avioero, naispappeus, homous, abortti, alkoholin humalajuominen jne. Jos vaikenisimme niistä kysymyksistä, jotka

Esiaviollinen seksi - vapaasatama.net

Raamatun mukaan ihmisen seksuaalisuus on Jumalan lahja. Luoja käski ensimmäisiä ihmisiä olemaan hedelmälliset ja täyttämään maa. Sananlasku kehottaa miestä iloitsemaan nuoruutensa vaimosta ja hurmautumaan alati hänen rakkaudestaan.

Kristinuskon mukaan seksi kuuluu avioliittoon - Kirkko ja

Opettakaat ja neuvokaat teitänne keskenänne psalmeilla ja kiitosvirsillä ja hengellisillä lauluilla.” (Kol. 3:16) Kirjoitettu ja puhuttu Jumalan sana on kodissa paras elämänopas ja vankka tuki uskontiellä.

Jeesus, seksi ja harhaoppiset sekä muita kirjoituksia seksi ja kristinusko

13 Vaeltakaamme säädyllisesti, niin kuin päivällä, ei mässäyksissä ja juomingeissa, ei haureudessa ja irstaudessa, ei riidassa ja kateudessa, 14 vaan pukekaa päällenne Herra Jeesus Kristus, älkääkä niin pitäkö lihastanne huolta, että himot heräävät.

 
http://caritancapillago.fi/ © 2007 CARITA'N SALONKI CAPILLAGO
http://caritancapillago.fi/