http://caritancapillago.fi/

nyt sit vittu

 

Nyt kaikki tuotteetTarkennettu haku


Salasana unohtunut?

Ei viel kyttjtunnusta?

Luo tunnus


saksan pillu
seksi sokean kanssa
paula vesalan pillu
kehitysvammaiset seksi
kuinka tehdä aloite seksiin

Home
Caritan Salonki

VITUTTAA !!!!!! - YouTube

Vittu is a finnish swearing word and it translates to = pussy, but has also many other meanings. etc. vituttaa = being mad vittuuntunut = being mad for long time vitun idiootti = fucking idiot vitun kalju homo = …

nyt vittu | Tumblr

Nyt vittu nukkumaan – Asikaine Kansanedustaja Teuvo Hakkarainen (ps) yritti panna omasta huolimattomuudestaan johtuneen kolaroinnin veronmaksajien piikkiin. Ei onnistunut.

No Haista Vittu Sit - YouTube

Joo muistan itekin niitä, oisko joskus ysäriluvun loppupuolella tai 2000-luvun alussa. Se hihna kulki tooosi hitaasti, teki semmosen S-mutkan (tai jonkun mutkan muistan), selkeesti suunniteltu matalat ja/tai painavat lasipullot mielessä.

vittu - Wiktionary

nyt sit vittu
Mul niin palaa hermo. Mul oikeesti katkee pian joku vitun verisuoni aivoista ! Yks valittaa siitä, et poikaystävä on kamala ja tapellaa jatkuvasti. Samaa paskaa on jatkunu helvetin pitkään eikä se siitä miksikään oo muuttumassa. Eroa siitä paskasta nii ei tartte enää valittaa ja kärvistellä siinä paskassa, mut eeeeeheeeei kato :D

Urban Dictionary: vittu

Ja sit mä sanon täs jo nyt sit heti et mä tuun sit nussiin sun kanssas. Vaik sä oot mun iskä. Tai just vittu sen takii. Ja vittu, monta kertaa. Vaik sä oot mun iskä. Tai just vittu sen takii.

vittu | Tumblr

Get in touch with Anton Penkkala (@AntonPenkkala) — 2194 likes. Ask anything you want to learn about Anton Penkkala by getting answers on ASKfm.

NYT SIT VITTU IHMISET !!!!!!!!!!11 | Demi

Nyt vittu oikeesti! 103K likes. Vituttaa, kun ihmiset eivät osaa käyttää järkeään

Fleetari/Transcript | My Summer Car Wikia | FANDOM powered

Lyrics of ÄLÄ NYT by Kapasiteettiyksikkö: Älä nyt älä älä älä nyt vittu oo tyhmä, Ei se mee näin Click here now to find out here why others like this song!

on se nyt saatana

nyt sit vittu
nyt vittu oli pakko tehä tästäkin postaus kun luin tamyn kannanoton tähän asiaan perustelut markkinahintojen oikasusta ei päde nyt kimppakämppiin kun niitä on muutenkin tyhjillään puhumattakaan opiskelija-asuntosäätiöistä joitten vuokrat ei mee markkinahintojen mukaan abdjsjsjs suomipaskaa saatana hallitus opiskelu

Voi vittu nyt | Demi

Vittu mua vituttaa ihmiset jotka ei vastaa! | Demi.fi Ihan paskaa on tää nyt. Herpeksen, saitsä jostain nyt se puhjennut on alahuuleen. On kännykkä rikki ja otsassa dicki, yksin huudat sä tuuleen.

Nyt vittu : Suomi - reddit.com

nyt sit vittu
IRCQuotes tarjoaa tuhansia humoristisia lainauksia IRC-keskusteluista suomeksi.

Nyt vittu oikeesti! - Posts | Facebook

Tuo nyt vittu takas se saatanan auto voi vittu mikä idiootti, tekis mieli nii tirvasta sua päähän, vittu mä tiedän et sun Satsumalle käy jotain- sun Satsumalle käy jotain jos et sä palauta sitä ferkkuu. Haist pa- haista jätkä paska!"

 
http://caritancapillago.fi/ © 2007 CARITA'N SALONKI CAPILLAGO
http://caritancapillago.fi/