http://caritancapillago.fi/

miten haluta enemmän seksiä

 

Nyt kaikki tuotteetTarkennettu haku


Salasana unohtunut?

Ei viel kyttjtunnusta?

Luo tunnus


naisten seksi vaatteet
pimppi hieronta
vittu mä tapan itseni
seksitreffit tänään
anime seksivideot

Home
Caritan Salonki
Miten saan tyttöystävän haluamaan enemmän seksiä?!
Seksiä on nykyään 2-6 kertaa kuussa, mies tahtoisi enemmän, ja minä yritän vielä kehittyä tässä asiassa. Totuus kuitenkin on, että en ikinä ole ollut erityisen innostunut seksistä ja voisin hyvin elää täysin ilman sitäkin. Mutta onhan se ihan kivaa, jos vaan pääsee oikeaan fiilikseen jne.
Miksi en enää halua seksiä? - suhdesoppa.fi
Siksi alan vältellä seksiä kun ahdistaa se miten kylmä itse on kun ei tunne mitään. Yritän vaan sitten hoidella miehen. Mä en kai vaan osaa nähdä miestä "seksiobjektina" vaan vähän tuntematon ja jännittävä ainakin teoriassa kiihottaa enemmän, sillon kun ylipäätään on mitään haluja. Mutta sekin varmaan toimii vaan teoriassa, tuskin mä vieraan kanssa sen suurempaa
10 Asiaa, jotka jokaisen naisen tulisi tietää seksistä miten haluta enemmän seksiä
Aina ei halua eikä tarvitse haluta. Kaikki muut tapahtumat elämässä vaikuttavat myös siihen miten seksuaalienergiaa riittää. Usein, kun elämässä on muutenkin energiaa ja hyvä olla riittää seksuaalienergiaakin enemmän. Jokainen ihminen on seksuaalisuudeltaan erilainen ja toisinaan jatkuvaan haluamiseen liittyy addiktiivisuus (=riippuvuus) seksiin. Eli seksiä käytetään
Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset - 100 kysymystä seksistä
On nimittäin ihan luonnollista haluta seksiä ja läheisyyttä omalta kumppanilta ja omien lasten äidiltä/isältä! Seksuaalisuus on monipuolista, joten jos yhdyntä on kivuliasta, on muitakin tapoja.
Project Mama: Miten parisuhde pelastetaan?
Jos haluat osallistua keskusteluun tällä alueella, kirjaudu tai rekisteröidy palveluun. Jos haluat vain lukea keskusteluketjua, voit jatkaa sulkemalla tämän ilmoituksen.
Keskustelu - miten lisää haluja? tai ylipäätään haluja miten haluta enemmän seksiä
Ennen kuin toinen toista kuitenkaan voi sen pahemmin lähteä tyydyttämään, täytyy tietysti molempien haluta seksiä. Siksi jonkinlainen vastaus ensin kysymykseen ”miksi nainen ei halua”, vaikka haluttomuudesta täytyisikin kirjoittaa ihan kokonaan oma merkintänsä. Ja tällä kertaa vastaus onkin lähinnä yksittäiseen tilanteeseen, jossa ongelma piilee siinä, että mies haluaisi
Keskustelu - Kuinka moni elää oikeesti ilman seksiä
Mitä enemmän harrastat seksiä, sitä enemmän haluat sitä. Ja se on fakta. Seksiä harrastaessa luot muistoja, jotka haluat kokea uudelleen ja uudelleen. Jos olet siis menettämässä kiinnostusta seksiin, harrasta sitä lisää. Huonoilla asioilla on taipumusta muuttua hyviksi.
Miten saa tyttöystävän haluamaan enemmän seksiä?! - YouTube
Zimmermanin mukaan jokaisessa parisuhteessa toinen haluaa enemmän seksiä, toinen vähemmän. Kyse ei itsessään ole vielä ongelmasta, mutta asiantuntijan mukaan siitä voi tulla sellainen, kun osapuolet eivät osaa hallita jännitteitä eivätkä osaa hoitaa omaa osaansa.
Miten lesbot harrastavat seksiä? - Lesbot - Suomi24
Aikaisemmin kaipasin seksiä enemmän, mutta kaikkeen näköjään kuitenkin tottuu. Helpompi on olla kokonaan ilman kuin saada muutaman kuukauden välein, olen huomannut. Seksin laatukaan ei meillä ole enää kovin kummoinen, itse kun en ainakaan oikein pääse vauhtiin kun hommaillaan tyyliin kerran-kaksi vuodessa ja onko tuo mikään ihmekään.
Keskustelu - Haluan enemmän seksiä kuin mieheni | Aihe
1. Sanon rehellisesti, että olen hetero mies. Minua kiinnostaa, miten lesbot harrastavat seksiä eli mikä on paras tapa korvata yhdyntä. En tiedä nimiä m
miten ehdottaa tyttöystävälle seksiä? - Rakkaus - Suomi24
Kerro kumppanillesi, että kaipaat hänen läheisyyttään ja seksiä hänen kanssaan, koska haluaisit tuntea olevasi hänelle merkittävä myös sillä alueella. 5. Hän alkaa yhtäkkiä kritisoida voimakkaasti sitä, miltä näytät, miten pukeudut ja mitä sanot tai teet.

 
http://caritancapillago.fi/ © 2007 CARITA'N SALONKI CAPILLAGO
http://caritancapillago.fi/