http://caritancapillago.fi/

mitä tarkoittaa sana vittu

 

Nyt kaikki tuotteetTarkennettu haku


Salasana unohtunut?

Ei viel kyttjtunnusta?

Luo tunnus


cob seksi
seksiä kainuu
seksiä kämppiksen kanssa
kesä pillu
treffi pub bistro

Home
Caritan Salonki
Niille tietämättömille jotka eivät tiedä mitä esim. lol mitä tarkoittaa sana vittu että mitähän vittu Olin matkalla tapaamaan tyttöä. En ollut koskaan nähnyt häntä, ainoastaan jutellut netin välityksellä muutamia kertoja. Tiesin En ollut koskaan nähnyt häntä, ainoastaan jutellut netin välityksellä muutamia kertoja.
Kerroin ekaluokkalaiselleni mitä vittu tarkoittaa. - vauva.fi Kuinkas sattuikaan, juuri kirjoitin opetusmateriaaliin tuunaamisesta. Näppärä sana, joka sanoo juuri sen, mitä haluan sanoa. Esimerkiksi ”virittää” tai ”viritellä” olisi liian etäinen, ”muokata” mitäänsanomaton ja ”tweakata” liiaksi slangia.
joka toinen sana vittu mitä sitten. - YouTube Esimerkit. Voi vittu, mikä talo! – Onpahan hieno talo!/ Voi ei mikä talo! (korostava ilmaisu) Voi vittu, että sä oot tyhmä! Vittu mä mitään ole varastanut!
Liite:Nettislangi – Wikisanakirja mitä tarkoittaa sana vittu Oikeusministeriössä velmuillaan hankkeita, joilla alistaa suomalaisten ilmaisunvapautta ja samalla rahoittaa Soroksen hankeitta eurooppalaisen sanavapauden nitistämiseksi.
Keskustelu - Mitä tarkoittaa aww??? | Sana vapaa | Meidän mitä tarkoittaa sana vittu Kuso on myös japaninkielinen sana, joka tarkoittaa suomeksi paskaa. kynis/kynäniskä - karikatyyrinen ilmaisu nörteistä, jotka mielletään fyysisiltä ominaisuuksiltaan heikoksi. Viitataan nörtin laihaan kaulaan.
vittu - Google Groups Olenkin alkanut jututtaa oppilaita, kysynyt tietävätkö he mitä niin helposti huutelevat. Tämä puuttumiseni asiaan on saanut monen pysähtymään ja tehnyt hieman mietteliääksi. Ei olekaan kiva alkaa selittämään vastausta saatika kuulla ainakin osan totuudesta, mitä sana tarkoittaa.
että mitähän vittu - cmv2017.nl Kuso on myös japaninkielinen sana, joka tarkoittaa suomeksi paskaa. kynis/kynäniskä - karikatyyrinen ilmaisu nörteistä, jotka mielletään fyysisiltä ominaisuuksiltaan heikoksi. Viitataan nörtin laihaan kaulaan.
vittu suomesta viroksi - Sanakirja.org (suomi-viro) mitä tarkoittaa sana vittu Miten niin vittu on viisi lasta synnyttäneen naisen emätin? Onko tuohon jotain lähdettä? Mitä minä olen kuullut, se on joitakin kertoja synnyttäneen emätin.
MV!!?? -Sananvapaus uutisetMV!!?? mitä tarkoittaa sana vittu Jos haluat osallistua keskusteluun tällä alueella, kirjaudu tai rekisteröidy palveluun. Jos haluat vain lukea keskusteluketjua, voit jatkaa sulkemalla tämän ilmoituksen.
Tilakaupoissa sovittu Elinikäinen asumisoikeus , mitä Vasemmistoliitto on julkaissut vaaliohjelmansa ja sen sitältö on juuri sitä, mitä sopiikin odottaa.

 
http://caritancapillago.fi/ © 2007 CARITA'N SALONKI CAPILLAGO
http://caritancapillago.fi/