http://caritancapillago.fi/

kun seksi ei kiinnosta

 

Nyt kaikki tuotteetTarkennettu haku


Salasana unohtunut?

Ei viel kyttjtunnusta?

Luo tunnus


ei vittu saatana
pornoa rajua
seksitreffit m
poppari jyväskylä keikat
kallio seksi

Home
Caritan Salonki
Keskustelu - Kun seksi ei kiinnosta pätkääkään | Seksi | Vauva kun seksi ei kiinnosta Et ole kiinnostunut koskettelusta saati seksistä, eikä edes pussailu herätä sinussa intohimoja. Arvaa mitä? Olet täysin normaali. Aseksuaali on ihminen, joka ei
”Seksi ei kiinnosta, olen unohtanut koko asian” – 8 Ikää 26 vuotta, miehellä saman verran. Ei lapsia. Harmittaa, kun haluja ei ole yhtään. Haluaisin itsekin hyvän seksielämän ja onnellisen parisuhteen, mutta kun ei.
Aseksuaalisuus - kun seksi ei kiinnosta - Askel Terveyteen Kun suhteeseen tulee lapsi, moni­ äiti alkaa elää vauvalleen. Kun hellyyttä saa tarpeeksi lapseltaan, puoliso saattaa unohtua. Kun hellyyttä saa tarpeeksi lapseltaan, puoliso saattaa unohtua. – Halu voi herätä uudelleen vasta­ kuukausien, jopa yli vuoden kuluttua.
Kun seksi ei kiinnosta - www.tukinet.net kun seksi ei kiinnosta Ei vaan yhtään kiinnosta seksi, joku voi sanoa pinnalliseksi, olkaa hyvä vaan, ei paljoa liikuta, on vaan tosiasia, että yllättävän monet miehet vähentäisivät puolisojensa massaa, jos voisivat taikaiskusta niin tehdä, on toki miehiä, jotka pitävät pulskemmista, mutta se on asia erikseen.
Vaivaako haluttomuus? 7 syytä, miksi seksi ei kiinnosta Kun seksi ei kiinnosta Aseksuaalit eivät tunne seksuaalista kiinnostusta toisia kohtaan. Hekin voivat silti ihastua ja kaivata läheisyyttä. Se kummeksuttaa muita, kertoo kaksi aseksuaalia.
Miksi seksi ei enää kiinnosta? | Terve.fi Ei kannata syyttää ensimmäisenä itseään, sillä libidoon vaikuttavat monet psykologiset ja fysiologiset tekijät. Tässä siis muutama syy, miksi seksi ei enää maistu.
Seksi ei kiinnosta | MuroBBS kun seksi ei kiinnosta Seksi ei kiinnosta, olen koko asian unohtanut ja nautin puutarhan hoidosta enemmin, ja vanha ja kuorsaava mies vieressä ei kiinnosta. Myöskään ei kiinnosta pitää kenestäkään huolta tai laittaa ruokaa toiselle, kun itse saa syödä mitä ja milloin huvittaa!
Miestä ei kiinnosta harrastaa seksiä | Keskustelu | Anna www.tukinet.net - kriisikeskus netissä, henkilökohtainen tukipalvelu, keskusteluryhmät, hakupalvelut
Kun seksi ei kiinnosta | Keskustelu | Anna Kun olet ilman seksiä, kehosi totuttelee tähän olotilaan. Seksiä voisikin ajatella kuin kuntosalille menoa: Et ehkä halua mennä, mutta kun menet, on olosi jälkeenpäin mahtava – ja olet kiitollinen, että kävit.
Kaikkihan tekevät "sitä" – Aseksuaali kertoo, miltä tuntuu Aseksuaalisuus on vähän vielä tuntematon ilmiö, tai toinen vaihtoehto on, että muut eivät edes halua ymmärtää mikä aseksuaalisuus on. Aseksuaalisuus on siis osa mun elämää, ja meneekin aikalailla hyvin pintaa syvemmälle vielä syvemmälle mitä yleensä kirjoitan.

 
http://caritancapillago.fi/ © 2007 CARITA'N SALONKI CAPILLAGO
http://caritancapillago.fi/