http://caritancapillago.fi/

klitoris yhdyntä

 

Nyt kaikki tuotteetTarkennettu haku


Salasana unohtunut?

Ei viel kyttjtunnusta?

Luo tunnus


seksi-treffit
miehen ja naisen nainti
no vittu joo
treffit mtv3
kotirouva seksiä

Home
Caritan Salonki
clitoris - Wikidata
The clitoris (/ ˈ k l ɪ t ər ɪ s / or / k l ɪ ˈ t ɔːr ɪ s / ) is a female sex organ present in mammals, ostriches and a limited number of other animals.
klitoris yhdyntä - cmv2017.nl klitoris yhdyntä
Define clitoris. clitoris synonyms, clitoris pronunciation, clitoris translation, English dictionary definition of clitoris. n. A small erectile body situated at the anterior portion of the vulva and projecting between the branched extremities of the labia minora forming its
Category:Female genitalia - Wikimedia Commons klitoris yhdyntä
Emätin on putkimainen ja lihaksikas elin, joka ulottuu kohdun suulta sukupuoliaukkoon. Se on joustava, joten se venyy esimerkiksi yhdynnässä ja synnytyksessä. Synnytyksen jälkeen emätin palautuu normaaliin kokoonsa.
Emätin – Wikipedia klitoris yhdyntä
Jos haluat osallistua keskusteluun tällä alueella, kirjaudu tai rekisteröidy palveluun. Jos haluat vain lukea keskusteluketjua, voit jatkaa sulkemalla tämän ilmoituksen.
Kadotettu g-piste | Anna.fi
Yhdyntä Yhdynnässä miehen erektiossa olevaa siitintä liikutellaan edestakaisin naisen kostuneessa emättimessä , jolloin terskan hankautuminen emättimen seinämiin voimistaa seksuaalista kiihottumista , jonka päämääränä on useimmiten kiihottumisen huipentuma eli orgasmi , johon sukukypsäll
Tutkimus: maaginen luku on 2,5 cm – se tuo naiselle
Klitoris tarvitsee stimulaatiota eikä se tapahdu pelkällä sisään-ulos-pumppauksella. On vieläkin olemassa miehiä, jotka kuvittelevat, että yhdyntä on yhtä kuin kymmenen minuuttia sisään ja ulos ja yhteinen happy end.
Wikiwix » Wikipedia - Klitoris
Definitions of Yhdyntä, synonyms, antonyms, derivatives of Yhdyntä, analogical dictionary of Yhdyntä (Finnish)
Clitoris - Wikipedia
yhdyntä+klitoris - Asennot - Suomi24 Keskustelut Anna naisen klitoriksen levätä orgasmin jälkeen – klitoris on nimittäin usein todella herkillä juuri seksin jälkeen, muistuttaa She Comes First: The Thinking Mans Guide to Pleasuring a Woman-kirjan kirjoittanut Ian Kerner.
Näin nainen nauttii syvästä yhdynnästä - 5 parasta asentoa klitoris yhdyntä
Klitoris tiedetään, mutta naisen g-piste on joko kadoksissa tai muuten vaan unohdettu. On järjetöntä, että seksielämää piristetään kaikella anaaliseksistä parinvaihtoon, vaikka edes perusanatomia ei ole hallussa. Asentoakrobatian sijaan suosittelenkin syvällistä tutustumista omaan sekä toisen anatomiaan.
Yhdyntä : definition of Yhdyntä and synonyms of Yhdyntä
clitoris (Q873072) From Wikidata. Jump to navigation Jump to search. female sex organ. edit. Language Label Description Also known as; English: clitoris. female sex organ. Statements. subclass of. sex organ. 0 references. image. Clitoris Photo.jpg 206 × 177; 17 KB. 0 references

 
http://caritancapillago.fi/ © 2007 CARITA'N SALONKI CAPILLAGO
http://caritancapillago.fi/